Cégünkröl

Cégünket 1993-ban alapítottuk Hódmezővásárhelyen. Kezdetekben főleg Tiffany üvegmunkákkal foglalkoztunk, majd kitanultuk az ólomüvegező és az üvegfestő szakmákat. Később megtanultunk több bonyolultabb és látványosabb síküveg megmunkáló eljárást is. Ma nagyjából szinte minden üvegmegmunkálási technikát tudunk alkalmazni, hogy megrendeléseinket a lehető legtökéletesebb formában és minőségben tudjuk prezentálni.

Az alábbi technológiákat alkalmazzuk munkáink során:

  • ólomüvegezés
  • tradicionális üvegfestés
  • "Tiffany" azaz rézfóliás technika
  • üvegrogyasztás, olvasztás
  • mattítás
  • csiszolás

Folyamatos fejlődésünk folyamán a kisebb díszüveges munkáktól odaig jutottunk, hogy az ország egyik legelismertebb díszüveges cégévé nőttük ki magunkat. Legyen szó egy templom ólomüvegeinek restaurlásáról, esetleg egy műemléki jellegű épület üvegtetőjének felújításáról, mi bátran vállaljuk a kihívást. Ólomüveg készítés, az ólmozott üveg ablakok restaurációja az egyik fő profilunk, ebben a témakörben számtalan kiváló referenciával rendelkezünk. Természetesen a lakosságot is ugyanolyan odafigyeléssel és pontossággal szolgáljuk ki, mint egy nagyobb projektet. A lakosság számára a tiffany lámpa és a díszüveg munkáink lehetnek érdekesek, de a rogyasztásos technikával készült lakás-kiegészítőink is megragadhatják a figyelmüket. Minden termékünk hagyományos módon, kézi technikával készített kézműves termék, a legjobb alapanyagokból.

Amennyiben bármilyen kérdése, észrevétele van cégünkkel vagy weboldalunkkal kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba velünk valamelyik elérhetőségünkön, vagy töltse ki a kapcsolat oldalunkon található űrlapot.

Kiss Ida
Designer
Hofecker József
Ügyvezető igazgató
Rozetta Üvegstúdió Bt.