Ajtók

A Rozetta Üvegstúdió a kezdetektől foglalkozik nyílászárok, ajtók, ablakok és egyéb üveggel fedett tárgyak díszüvegezésével. Megrendeléseink általában a lakosság felől érkeznek, de nemritkán, hivatalok és cégek is rendelnek tőlünk, irodák és egyéb helységek dekorálásához díszüveget. Az ajtókat főleg a rézfóliás azaz Tiffany technikával készítjük, de az olvasztásos technika is érdekes színeket, formákat tud adni egy üvegnek. Egy díszüveggel borított ajtó a lakás dísze lehet, már a belépéskor sugallja a látogatónak, hogy az különleges helyen jár.


Darumintás ajtó

Szecessziós üvegajtó

Bejárati ajtó tiffany technikával"

Polgári lakás bejárati ajtaja

Őszi tájat ábrázoló ajtóüveg

Ablakok

A díszüvegezett ablakok, legyenek azok nyithatóak vagy fixek, különlegessé tehetik a legegyszerűbb szobát, teret is. A Tiffany technikával elkészített ablakok ugyanolyan jó hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mint az egyéb hasonló nyílászárók. Ezt több réteg üveggel, valamint hőszigetelő anyagok alkalmazásával érjük el. A színek és formák tekintetében a lehetőségek szinte végtelenek. Természetesen mindig szem előtt tartjuk a megrendelő kívánságait és csak olyan készterméket adunk át, amivel a megrendelő teljes mértékben elégedett.


Ablak a magyar címerrel

Tiffany technikával készült panzió portál

Olvasztásos technikával készült ablakok

Tiffany technikával készült színes üvegablak

Tulipánmintás színes üvegablak

Egyéb üveges munkák

Cégünk vállalja minden helyiség, bútor, stb. díszüvegezését. Konyhabútorok, szobabútorok, kiadóablakok, és minden egyéb üveggel rendelkező nyílászárót el tudunk látni díszüveggel, ha kell hőszigetelve is.


Kacsákat ábrázoló szekrényajtó

Tiffany technikával készült hőszigetelt ablak

Tiffany üveg kiadóablak

Konyhaszekrény ajtajai, tiffany technikával

Színes üvegből készített térelválasztó